verstoorde relatie met voeding uitleg

Samen aan de slag met het krijgen van een positief zelfbeeld

✔️ Verbeter je zelfbeeld

✔️ Leer de kennis om het zelf positief te veranderen

✔️ Wetenschappelijk onderbouwde lessen

✔️ Online groepstraject voor vragen

✔️ Verander voorgoed de manier hoe je naar jezelf kijkt

8

Online trainingen

8

Praktische opdrachten

20

Deelnemers per groep

Een coachingstraject om voor eens en voor altijd van een negatief zelfbeeld af te komen.

De geestelijke gezondheidszorg loopt langzaam over en mijn een-op-een coaching zit vol. Dit traject heb ik ontwikkeld om jou te kunnen helpen bij het herstellen van je relatie met jezelf, zodat je ook je relatie met voeding kunt herstellen.

Hoe zou jij het vinden als je:

Sinds ik herstelt ben van mijn eetstoornis weet ik hoe belangrijk het is om de relatie met spiegelbeeld te herstellen. Ik kwam erachter dat heel weinig eten en veel sporten helemaal niets doet om op een andere manier naar jezelf te kijken. Dat is immers grotendeels afhankelijk van je mindset.

Ik wil mensen helpen, ik wil jou helpen. 

Alleen mijn coaching zit momenteel vol en doormiddel van dit groepstraject wil ik 20 mensen in een groepstraject gaan begeleiden naar een beter zelfbeeld. 

Dit groepstraject bestaat uit:

  • 8 online training
  • Wekelijks nieuwe mindset opdrachten
  • Feedback op al je opdrachten
  • Alle ruimte voor vragen via de app
  • Een groep vol gelijkgestemden

We beginnen maandag 9 augustus met het online groepstraject en het is een investering 147,-

Let op: we hebben max plek voor 20 deelnemers.

Inhoud van de trainingen​

Relatie met voeding voor ondernemers en drukke mensen

Wat is een negatief zelfbeeld en hoe ontstaat het?

Hoe kan ik omgaan met die stem in mijn hoofd?

Wat kan je doen als jij jezelf dik of lelijk voelt?

Hoe stop ik met het mijzelf vergelijken met anderen?

Hoe stop ik met het overmatig kijken naar mijn lichaam en hoe kan ik hiermee stoppen? 

Wie ben ik en wat vind ik echt belangrijk in het leven?

Hoe leer ik mijn lichaam te waarderen voor wat het nu is en alles waar het toe in staat is?

Leer compassie voor jezelf en acceptatie naar jezelf, maar ook naar anderen

Hiermee wil ik jouw ook kunnen helpen

Eetbui coach Ricky Frissen

Ik haatte mezelf. Ik viel 26 kilo af tot ik kurkdroog was, maar het was nooit goed genoeg. Ondertussen had ik in een wanhopige poging om maar eens tevreden te zijn met mijn lichaam. Ondertussen had ik een relatie van meer dan zes jaar stuk laten lopen, altijd ruzie met mijn ouders en een eetstoornis ontwikkelt.

 

Tegenwoordig ben ik niet in mijn beste shape, maar wel in de beste mindset. Ik kan mijn lichaam accepteren zoals het is en er niet meer dagelijks mee bezig zijn.

 

Ik sport omdat ik het leuk vind, in plaats van dat ik het doe omdat ik moet afvallen. Ik eet lekker en gevarieerd, omdat ik mijn lichaam niet hoef te veranderen. Voor mij betekent dit vrijheid, en dat is wat ik wil dat jij ook mag ervaren.

 

Dit groepstraject is het programma voor jou wanneer je vrijheid wil ervaren.

 

Vrijheid van voeding, en van je spiegelbeeld of weegschaal. Door middel van wetenschappelijke psychologische modellen laat ik je inzien dat het leven je veel meer te bieden heeft dan je uiterlijk!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Toegang tot maandag 12:00 & max 20 deelnemers

Veelgestelde vragen

Het is een online groepstraject waarbij je wekelijks een presentatie ontvangt en wekelijks aan de slag gaat met opdrachten. Ook krijg je feedback op je opdrachten en kun je in de online omgeving alle vragen stellen.

Je kunt voor de nieuwe wekelijkse video online komt sparren met Ricky en feedback vragen op je opdrachten en je kunt altijd een berichtje sturen in de app.

Het traject bestaat uit 8 lessen, dus het traject zal ongeveer twee maanden duren.

Voeding zal niet direct aan bod komen, maar je zult merken dat wanneer je lekkerder in je vel zit en leert om te gaan met je gedachtes en emoties, je minder de noodzaak voelt om je lichaam NU te moeten veranderen. Ook zal ik in de video’s de vertaalslag maken naar wat zelfbeeld en de opdrachten voor je relatie met voeding kunnen betekenen.

Dit kan zeker, maar ik denk dat je wel het maximale resultaat behaalt wanneer je je volledig op dit traject kunt focussen.

De investering voor dit traject is 147,- voor het hele traject.

Nee, je kunt mij altijd privé berichtjes sturen om jouw specifieke uitdagingen te bespreken en feedback te krijgen op de opdrachten die je die week hebt meegekregen.

  • 8 presentaties
  • Wekelijks nieuwe mindset opdrachten
  • Feedback op al je opdrachten
  • Alle ruimte voor vragen via de app
  • Een groep vol gelijkgestemden

Dat zou kunnen, maar ik zou het voor de zekerheid vragen aan je behandelaar. 

Mocht je behandelaar meer informatie willen ben ik zeker bereid met hem/haar in gesprek te gaan. 

De eerste training 9 augustus om 19:00

Klaar om je zelfbeeld positief te veranderen?

Max 20 deelnemers