ASG - Academie voor de Streekgebonden Gastronomie - De boekweitkoek: De heidegebieden van de Limburgse Kempen zijn jarenlang het decor geweest waar de gezinnen een verbeten strijd moesten leveren voor hun dagelijks
Recepten uit Limburg - Verzoekrecept van een lezer(es) voor BOEKWEITPANNENKOEKEN Nodig: Beetje gist of een bolletje zuurdesem, 6 tot 7 dl karnemelk, 300 gram boekweitmeel ('bokes' of 'bokesmeel'), zout, spekvet, stroop. Meng
![Recept voor Gevulde boekweitpannenkoeken met andijvie en geitenkaas | Bio-Planet, jouw biosupermarkt Recept voor Gevulde boekweitpannenkoeken met andijvie en geitenkaas | Bio-Planet, jouw biosupermarkt](https://fgdjrynm.filerobot.com/recipes/e7c116d57ce4bb9ecb6df63491737b35bed3ab37e542728813cdc38fd4ee41a4.jpg?vh=00dc3f)