![Het hoofdgerecht is kabeljauw onder de marinade. Recepten voor zachte en sappige kabeljauw onder de marinade in de oven en slowcooker Het hoofdgerecht is kabeljauw onder de marinade. Recepten voor zachte en sappige kabeljauw onder de marinade in de oven en slowcooker](https://nl.food-of-dream.com/content/21/21023/4efeacbef93f507f3bd22c792e9d0046.jpg)
Het hoofdgerecht is kabeljauw onder de marinade. Recepten voor zachte en sappige kabeljauw onder de marinade in de oven en slowcooker
Boudewijnsmult met minder Koolhydraten. - Vandaag (van de visboer) is het weer eens tijd voor een gebakken Scholletje. Koude gebakken vis kan je makkelijk opwarmen in de oven. 10 minuten op 200°C.
![Snoek in de oven: stapsgewijze recepten voor gebakken en gestoofde vis. Bewezen stap-voor-stap recepten voor snoeken in de oven in zijn geheel en in stukjes Snoek in de oven: stapsgewijze recepten voor gebakken en gestoofde vis. Bewezen stap-voor-stap recepten voor snoeken in de oven in zijn geheel en in stukjes](https://nl.food-of-dream.com/content/2/2941/251b6824110783773ef46e5d4d717620.jpg)