Over Ricky Frissen Coaching

Wie zijn wij

Wij helpen jou graag aan een betere relatie met voeding. Door onze eigen verleden met eetbuistoornissen weten wij hoe het is om te leven in schaamte. 

Stiekem vol gooien met eten, compenseren of zelf overgeven om een ‘beter’ gevoel te krijgen. Wij kennen het. 

Er is een uitweg en er is een oplossing om uit de ban van voeding te komen. Een betere relatie met voeding begint bij een betere relatie met jezelf. 

Voeding is vaak een uitweg van een veel groter probleem wat moeten worden aangepakt. Wij zijn geen standaard fitness coaches die alleen maar coachen op je voeding en training. Wij coachen op gedrag. 

Wij laten je inzien wat het probleem is en tijdens onze coaching geven wij jouw de nodige tips en tools om dit te veranderen. Deze tools hebben wij geleerd uit diverse opleidingen en studieboeken maar hebben wij ook zelf toegepast in de praktijk. 

Door middel van onze wekelijkse blogs, e-mail en andere kanalen willen wij mensen in heel  Nederland helpen om beter in hun vel te zitten en weer kunnen genieten van eten. Want wij geloven dat ook jij weer kan genieten van het eten wat er is en dat ook jij die verandering kan maken.

Coaches bij Ricky Frissen

Ricky Frissen

Ik ben Ricky Frissen, een diëtist, coach en personal trainer met een affiniteit voor eetgedrag. Op dagelijkse basis ben ik bezig met het helpen van mensen met betrekking tot hun relatie met voeding en zelfbeeld.

Ivo de Ruijter

Als coach zijnde ontwikkelde ik een eetstoornis, wat een grote impact op mijn leven had. Met mijn kennis en ervaring wil ik mensen helpen die in de ban zijn van eten en zoeken naar een oplossing.

Wat onze cliënten over onze coaching zeggen

“Onze missie is om iedereen zonder schaamte, schuldgevoelens en obsessie met voeding om te leren gaan” 

Ricky & Ivo

Contact opnemen?

Als je vragen hebt over onze diensten of hulp nodig hebt om je eetgedrag te verbeteren kan je ons altijd een bericht sturen. Je kan ons bijvoorbeeld een vraag sturen over:

Leliënhuyze 34, 5221 PJ Den Bosch

    Of bekijk de laatste blogs